Jämin alue

Kilpola sijaitsee Jämin loma-asuntojen mökkikylässä isolla kulmatontilla.

Jämin ympäristö tarjoaa loistavat harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Jämillä voit hiihtää keleistä riippumatta. Hiihtotunneli pitää sukset luistavina kesät talvet ja talvikaudella pääset koneladulle suoraan Kilpolan pihasta. Jämin rinteistä paikkansa löytävät sekä laskettelija että hiihtäjä.

Hämeenkangas ja Pohjankangas / Niinisalo tarjoavat maastopyöräilijälle, suunnistajalle ja retkeilijälle ihanteellisen maaston. Suosittelemme myös ratsastusta Jämin upeissa maisemissa. Kilpolasta on 550 metriä kuuluisalle Koiviston vadille, mahtava Uhrilähde on kilometrin päässä. Jämillä on myös vilkasta purjelento- ja laskuvarjokerhotoimintaa. Lähellä on lisäksi Jämin hotelliravintola. Jämi Areenassa tanssittavat suositut esiintyjät ympäri vuoden.

Kauniissa Jämijärvessä voit uida ja soutaa vain 200 metrin päässä Kilpolasta. Jämin loma-asuntojen yhteisrannassa on uusi laituri. Kilpolan asukkailla on vene pelastusliiveineen käytössä.

Jämin hiihtotunneli

Jämin Jänne tukee hiihtäjien harjoittelua Jämin hiihtotunnelissa myymällä kausikortteja hiihtäjille alennettuun hintaan.

Jämin hiihtotunneli on avoinna ympäri vuoden. Tunneli on 625 metriä pitkä, joten hiihtomatkaa kertyy 1250 m sekä perinteisen että vapaan tyylin hiihtäjille. Perinteisen ladut kulkevat molemmilla reunoilla ja keskellä on vapaan tyylin rata. Tunnelin leveys on 8 metriä.